Det är dags att hitta den bästa leverantören av cateringutrustning för dig

Det är dags att hitta den bästa leverantören av cateringutrustning för dig

Vi har en lång erfarenhet inom din bransch och vi står gärna till ditt förfogande. Investera i din restaurang, kök och i din verksamhet. Cateringutrustning av god kvalitet underlättar och förenklar vår köksbelastning. Vi får ett brett utbud av restaurangmaskiner från ledande leverantörer och erbjuder dig detsamma till bästa pris. Genom bara ett par klick kan du få hem proffsig utrustning som gör ditt arbete lättare

Kyl, frysmaskiner och cateringutrustning för restaurang, café och storkök

Stort urval i allt från läskkyl, vinkyl, ölkyl, kylskåp och frysskåp till restaurang, café och storkök. Även komplett sortiment inom kyldisk, kylbänk, kylmonter, kalla bufféer och salladsbarer, konditorikyl och exponeringskyl. Satsa på professionell kylutrustning från start. Det är viktigt med bra och pålitlig kyla av olika slag inom restaurangbranschen.

Restaurangmaskiner

Restaurangmaskiner av god kvalitet underlättar och förenklar köksarbetet. Vår restaurangutrustning inkluderar värme, brödrostar, pastakokare, induktionshällar, induktionswokar och mikrovågsugnar för underbara varma rätter. Tostarp säljer även fritöser, BBQ-grillar, gasspisar, korvgrillar, pizzaugnar, pizzagrillar och andra kökstillbehör till pizza- och grillrestauranger. Vi får ett brett utbud av restaurangmaskiner från ledande leverantörer och erbjuder dig detsamma till bästa pris. Vi känner till de hårda krav som ställs på ett storkök och vi ger vägledning för att välja lämplig restaurangutrustning.

Beredningsmaskiner

Skala, klippa, hacka, blanda, knåda, skiva, vispa, Tostarp erbjuder tidsbesparande redskap och maskiner för effektiv matberedning.

Rätt verktyg underlättar arbetet i den dagliga rutinen och gör arbetet både snabbare och snabbare för medarbetarna. Vi har stort utbud av degblandare, vispmaskiner och köttmaskiner, inklusive köttkvarnar, korvstoppare, köttblandare, köttsågar, hamburgerpressar, skärmaskiner och mer.  Proffskvalitet till låga priser.

Vårt exklusiva sortiment av professionella hygiensystem förbättrar standarden för renlighet. Vi säljer underbänksdiskmaskiner och huvdiskmaskiner från många olika tillverkare, vagnar för diskhantering, fettavskiljare , avloppspumpar, spolduschar och ultraljudsrengöringstankar. Industridiskar, dispenser och andra föremål finns också tillgängliga.

Hos oss finner du även stort utbud av köksreskap allt från slevar termometer, durkslag, kantiner, kastruller, stekpannor och mycket mer. Vi tillhandahåller verktyg av god kvalitet för proffs och amatörer.

Tostarp har ett omfattande utbud av restaurangmatlagningsutrustning för alla typer av matställen, oavsett om det är ett café, restaurang eller lantlig bed & breakfast.

Läs också Saker att tänka på när du köper kommersiell köksutrustning