Ska du köpa kylutrustning? Här är en guide

köpa kylutrustning

Ska du köpa kylutrustning? Här är en guide

Funderar du på att köpa kylutrustning till din restaurang eller cafés kulinariska utbud? Att köpa rätt utrustning är av största vikt eftersom det är en betydande investering, och man måste hålla sig till de inköpta förnödenheterna/artiklarna under ganska lång tid. Här är en guide som borde hjälpa dig genom din köpresa.

Här är en lista för att Köpa Kylutrustning

Exponeringskyl: Exponeringskyl-Tostarp Maskiner

En exponeringskyl har många användningsområden och finns i många olika varianter beroende på vad det är för verksamhet du driver. Exponeringskylar är perfekta att använda för varor som behöver extra exponering i din butik, cafe eller restaurang. Håll råvaror fräscha och visa samtidigt upp dem bästa sätt med en snygg exponeringskyl.

 

 

Frysskåp-Tostarp Maskiner

 

Frysskåp:

Det finns många olika kylar och frysar på marknaden idag, alla med olika kapacitet och funktioner. Vår utrustning är tillverkad för att tåla användning och tuffa tag och behöver du en frys som håller temperaturen har du kommit rätt. En restaurangfrys ska hålla i minst tio år om man sköter det rätt, därför är det viktigt att jämföra de olika modellerna och tillvalen innan ni köper ett. Tänk därför igenom ert val ordentligt och ta med i beräkningen  tillval och smarta funktioner, som vid köpet är en extra kostnad, men som kan underlätta det dagliga arbetet och på så vis spara tid och pengar på längre sikt.

Bagerifrys-Tostarp Maskiner

 

 

Bagerifrys:

Frys ner och förvara bröd, bakverk och kakor kallt smidigt och enkelt med en bagerifrys som är anpassad för hela plåtar. Bagerikyl och frysar har ett temperaturområde som skiljer sig från vanliga kyl och frysskåp. Samt att de med mycket hög säkerhet håller fukt utom skåpen för perfekt förvaring av bakade produkter. Vi har kylskåp och frysskåp för bageriet i olika storlekar.  Anpassat för bageri och konditori.

Frysaggregat-Tostarp Maskiner

 

 

 

Frysaggregat:

Ett funktionellt kyl- och frysrum kan utgöra en viktig del av en framgångsrika verksamhet. Frysrum finns i en mängd olika storlekar och modeller men frysrummen kan även beställas efter önskat mått. Den höga kvaliteten på våra kylrum gör att vi kan hjälpa dig att hålla maten fräsch och hygienisk med hög kvalité.

Kyldisk-Tostarp Maskiner

 

 

Kyldisk:

Kyldisk, kanske den viktigaste utrustningen på alla restaurangar, cafer och butiker som säljer, kött, chark, smörgåsar och annat som ska exponeras. Vi har ett utbud av  kyldiskar i många olika storlekar, höjder och varierande displayytor.  Lätta att underhålla och rengöra och därför extra hygieniska, vilket är särskilt viktigt inom gastronomi.

Bagerikyl-Tostarp Maskiner

 

 

Bagerikyl:

Med en högkvalitativ bagerikyl fhar du en tillförlitlig bagerikyl som effektiviserar det dagliga arbetet i ditt bageri/ konditori. Bagerikyl ska kunna klara av de branschspecifika utmaningar som ställs, såsom tillförlitlig kylning av känsliga produkter. Vi har kylskåp för bageriet i olika storlekar.  Anpassat för bageri och konditori.

 

 

Kylaggregat-Tostarp Maskiner

Kylaggregat :

En anordning som reglerar temperaturen genom att cirkulera en vätska, såsom vatten eller värmemedium som används som kylvätska vars temperatur kan ändras av köldmediecykeln. Det används för att säkerställa en konstant temperatur i kök för att bevara råvaror.

 

 

Att köpa rätt kylutrustning för ditt företag är avgörande för att säkerställa kvalitet och uppfylla statliga standarder för livsmedelssäkerhet. Vi erbjuder ett sortiment anpassat för var kunds behov genom högkvalitativa komponenter och material, total matsäkerhet, hög energieffektivitet som ger en snabb återbetalningstid på investeringen. Kylutrustning med miljövänliga köldmedier till restauranger, bagerier, barer, kaféer och storkök. Tostarp erbjuder en mängd olika sådana apparater till konkurrenskraftiga priser.

En del högeffektiv utrustning och maskiner från Tostarp är Varmbuffé, Värmeskåp, Kontaktgrill, Korvgrill, Kebabkniv, Fritöser, Degblandare, Vispmaskin, Köttkvarn, Glassfrys, Kylmontavränna roarestfritt, Drickakyl, Kyldisk-sallad, Frysbox, Kylskap, Mörningskyl, Grillkylbänk, Varmhållning, Varm buffé, Värmebox catering tillbehör, Gasspis, Induktionshäll, Spis & gasol, Pizzakavlare, Pizzaugn, Köttmaskiner, Hamburgerpress, Snabbhack, Potatisskalare, Plocknings maskiner, Chafing dish, Mixer blender, Pastamaskin, Glasskopa, Kaffemaskiner, Juicedispenser, Slushmaskiner, Golvränna rostfritt, Handfat rostfritt, Avloppspump, Städvagn, Pappersdispenser, Insektsdödare, Askkoppar, Handtork, Hårtork, etc.

Klicka här för att hitta det bästa urvalet av produkter som är utvalda för dig! För eventuell hjälp kan du skriva till oss på info@tostarp.se.