Saker att tänka på när du köper kommersiell köksutrustning

kommersiell köksutrustning

Saker att tänka på när du köper kommersiell köksutrustning

Av den anledningen har vi listat all nödvändig kommersiell köksutrustning du behöver för din restaurang. Att ha alla dessa verktyg ger dig en stark grund för att driva ditt kök effektivt. På samma sätt är det också viktigt att få rätt utrustning. Tanken och processen med att köpa kommersiell köksutrustning till ditt storkök kan vara spännande. Som nybörjare kan de vara att processen är överväldigande. När allt kommer omkring är det inte lätt att göra rätt val bland det stora utbudet av stilar, modeller och märken som finns tillgängliga.

Köp Rätt kommersiell köksutrustning

Ändå är det viktigt att köpa rätt storköksutrustning för att undvika att överskrida din budget, minska driftskostnaderna och göra dina kunder nöjda. I detta sammanhang bör du därför överväga följande faktorer innan du köper kommersiell köksutrustning. Se också till att du köper hållbara produkter av hög kvalitet som kan hålla länge.

Planering är viktigt

Den ekonomiska biten kan trots allt vara avgörande när det kommer till din satsning. Det finns många faktorer som påverkar din investering. Gör en budget och försök att få med så mycket som möjligt av de potentiella kostnaderna. Vikigt innan du besöker vår butik , mät måtten på ditt kök och skapa en budget. Att göra dessa grundläggande övningar kommer att säkerställa att du inte går överbord. Att blint köpa utrustning som inte passar ditt kök eller som överskrider din budget rekommenderas inte.

Tänk på din meny

Menyn är ett viktigt marknadsföringsverktyg för restaurangen. För att menyn ska locka kunder och leda till ökad försäljning måste den vara väl genomtänkt. I menyn ska rätterna beskrivas kort och koncist. Det ska beskriva maträtterna vackert och vara utformade.

Överväg driftskostnad

Som all hemelektronik bör du överväga driftskostnaden innan du köper cateringutrustning. Den mesta utrustningen som varm buffé, elektriskt stekbord, etc., kommer med en energimärkning. Tänk på denna viktiga information och välj klokt efter att ha beaktat alla faktorer.

Överväg garanti

De flesta kommersiella utrustningar kommer med garantier som du ofta behöver köpa mot en extra kostnad. Ja, det är viktigt att ha garantiskydd för att täcka olyckliga incidenter. Men innan du förbinder dig, gör det till en punkt att läsa de finstilta angående skadorna som täcks.

Till exempel kan ett stekbord elektriskt som erbjuds av två tillverkare bära olika garantivillkor. Kolla också in var servicecenter finns och servicekvaliteten. Du kommer att vara glad att du gjorde det om din utrustning skulle gå sönder.

Proffstips

Du bör alltid köpa storköksutrustning från en välrenommerad butik. Med våra välkända märken är du alltid på den säkra sidan. Med över många års erfarenhet av restaurangbranschen och med riktigt prisvärda varor är vi det självklara valet för ert storkök.

Commercial Kitchen Equipment

Vi vill att du ska lyckas i köket – därför ser vi till att vi har vi har rätt sortiment, spännande kampanjer, kunnig kundservice och snabba leveranser. Vår viktigaste uppgift är att göra dig nöjd. I vår webshop hittar du allt du söker, här har vi alltid har bra priser för bra produkter och toppkvalitet från kända tillverkare.

Alltifrån kylar, spisar, mjukglassmaskiner, inredningar och maskiner. Tveka inte att kontakta oss vi har många års erfarenhet och vi hjälper er komma till mål.

En del högeffektiv utrustning och maskiner från Tostarp är Kyldisk, Varmbuffé, Exponeringskyl, Bagerifrys, Frysaggregat, Bagerikyl, Kylaggregat, Värmeskåp, Kontaktgrill, Korvgrill, Kebabkniv, Fritöser, Degblandare, Vispmaskin, Köttkvarn, Glassfrys, Kylmontavränna roarestfritt, Drickakyl, Kyldisk-sallad, Frysbox, Kylskap, Mörningskyl, Grillkylbänk, Varmhållning, Varm buffé, Värmebox catering tillbehör, Gasspis, Induktionshäll, Spis & gasol, Pizzakavlare, Pizzaugn, Köttmaskiner, Hamburgerpress, Snabbhack, Potatisskalare, Plocknings maskiner, Chafing dish, Mixer blender, Pastamaskin, Glasskopa, Kaffemaskiner, Juicedispenser, Slushmaskiner, Golvränna rostfritt, Handfat rostfritt, Avloppspump, Städvagn, Pappersdispenser, Insektsdödare, Askkoppar, Handtork, Hårtork, etc.

Läs också Det är dags att hitta den bästa leverantören av cateringutrustning för dig.