Elektrisk vattengrill 60/60 gte

11,237.50kr Exkl. moms 8,990.00kr

Elektrisk vattengrill 60/60 GTE
1. Den enkla och robusta grillkonstruktionen är tillverkad helt av rostfritt stål, liksom de inre fästena och lådan under värmaren !!!
2. Dom inbyggda värmslingorna är tillverkad av värmebeständiga silikonkablar, vilket förhindrar risken för brännskador och läckor eller kortslutningar!
3. Vi använder endast original “Kanthal” tillverkad i Sverige med stor tjocklek för effektiv produktion av värme – detta förlänger deras liv många gånger!
4. Värmeslingornas är helt gjorda av keramiska ringar, alla terminaler är också keramiska!
5. Energiregulatorerna är ”EGO”! – Tyskland
6. Strömkabeln är gummi beklädd och av hög kvalitet och är monterad längst ner på grillen, vilket är bekvämt för alla monteringskonfigurationer!
7. Trots alla ovannämnda säkerhetsarbeten, är grillarna utformade för att vara extremt enkla att underhålla vid tekniska problem – det finns en enkel åtkomst till alla elektriska installationer och värmare efter att ha skruvat av bara 4 skruvar
Mått:600х600х230 mm
Spänning: 380-400 V / 50 Hz
Med 3 seperata värmezoner
Effekt 5,4 Kw

Kategori:

Rostfri elektrisk vattengrill av hög kvalitet.
Fördelar med vattengrill :
1. Maten som tillagas på direkta värmeelement är mycket hälsosammare än maten som tillagas på släta och räfflade stekbord eller stekhäll
2. Enkel att installera (Anslut direkt till en kopplingsdosa eller koppla in med kontakt (ingår ej)grillarna är utrustade med kabel L = 2m)
3. Lätt att använda:
Extremt snabbt – från 20 ° C till 275 ° C per 6-7 minut (maximal temperatur är 350 ° C)
Grillarna har enkel åtkomst för rengöring – både på topp och botten
4. Energisparande (miljövänlig)
Grillslingorna är separerade i oberoende zoner, så bara en zon skulle kunna slås på om så önskas !
Mycket energieffektiva – Elkosumtionen är låg, Endast energi till att värma grillrören och de är i direkt kontakt med den förberedda maten. Det är därför det sker en minimal värmeöverföring till miljön.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
Scroll to Top