Om oss

Välkommen till tostarp.se där du hittar professionell köksutrustning och utrustning för företag som erbjuder cateringutrustning.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder utmärkt service samt ett brett utbud av högkvalitativa produkter från erkända varumärken.

Tostarp är en av de ledande leverantörerna av utrustning för sådana industrier som catering och andra som erbjuder tjänster relaterade till mottagning och service av gäster.

Vi kan möta behoven hos varje gastronomi, oavsett om det finns ett café, restaurang, gatukök , pizzeria, cateringfirma, skolmatsal eller ett fullt kommersiellt kök. Letar du efter en butik där du kan köpa all utrustning för ett professionellt kök på ett ställe? Då behöver du inte leta längre – köp cateringutrustning online på www.tostarp.se.

Vårt uppdrag är att erbjuda allt du kan behöva organisera och utrusta ditt företag utan stress. Vår lättanvända hemsida gör oss mer än bara en säljare – våra produkter följs alltid av maximal information. Beställ högkvalitativa köksmaskiner, cateringutrustning, porslin och köksartiklar hemma, på kontoret och även när du reser – enkelt, snabbt och bekvämt.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
Scroll to Top