Låga priser och brett sortiment

Vi på Tostarp erbjuder ett överraskande sortiment av produkter

Stort antal produkter i kategorier såsom restaurangmaskiner-storköksutrustning, hem -trädgård, möbler, djur, sportartiklar och mycket mer.

Vi finns på Hokavägen 111-2 i Asarum Blekinge län.

Org. nummer: 559127-2512
Maltina & Mbresa AB
(tostarp)
Hokavägen 111-2
374 92 Asarum

Hitta dina nya favorit produkter för att underlätta ditt arbete

Vårt uppdrag är att erbjuda allt du behöver för att organisera och utrusta ditt hem eller företag inom köksutrustning, trädgård, sport & fritid m.m.
2014
SEDAN
12994
NÖJDA KUNDER
9800
PRODUKTER
1
LAGER
120
VARUMÄRKEN
2023
Branschvinnare

Tostarp

Vårt mål är att erbjuda allt du kan tänka dig under ett tak, och samtidigt göra varje köpupplevelse så trygg, smidig och bekväm som möjligt. Med ett sortiment som sträcker sig till flera tusen produkter, som har utformat specifikt för det professionella cateringmarknaden. Vår målsättning är att erbjuda högkvalitativ utrustning till lägsta möjliga pris. Vår ambition är erbjuda produkter som är säkert och ansvarsfullt tillverkade med hänsyn till natur-och klimatpåverkan.
Oavsett om du letar efter standardutrustning för catering eller specifika produkter som vi kan erbjuda dig och totalpaket som är anpassat till dina specifika behov. Vi har mycket god kunskap och erfarenhet , hög servicefokus, prisvärdhet och kvalitet strävar TOSTARP mot att bli det självklara valet vid inköp av våra produkter, vi är måna om dig som kund och att din köpupplevelse motsvarar dina förväntningar.

Tostarp Team

Our Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER
Spela videoklipp

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Spela videoklipp

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.