Om oss

Välkommen till tostarp.se där du hittar professionell köksutrustning och utrustning till företag som erbjuder storköksutrustning.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder utmärkt service samt ett brett utbud av högkvalitativa produkter från erkända varumärken.

Tostarp är en av de ledande leverantörerna av utrustning för exempelvis catering och andra som erbjuder tjänster relaterade till mottagande och service av gäster.

Vi kan möta varje gastronomis behov, oavsett om det finns ett café, restaurang, snabbmatsrestaurang, pizzeria, cateringfirma, skolmatsal eller ett komplett storkök. Letar du efter en butik där du kan köpa all utrustning till ett proffskök på ett och samma ställe? Då behöver du inte leta längre – köp cateringutrustning online på www.tostarp.se.

Vårt uppdrag är att erbjuda allt du kan behöva för att organisera och utrusta ditt företag utan stress. Vår lättanvända hemsida gör oss till mer än bara en säljare – våra produkter följs alltid av maximal information. Beställ högkvalitativa köksmaskiner, storköksutrustning, porslin och köksutrustning hemma, på kontoret och även när du reser – enkelt, snabbt och bekvämt.