Vi på Tostarp erbjuder ett överraskande sortiment av produkter.
Stort antal produkter i kategorier såsom restaurangmaskiner-storköksutrustning, hem -trädgård, möbler, djur, sportartiklar och mycket mer. ! Vi har mycket god kunskap och erfarenhet , hög servicefokus, prisvärdhet och kvalitet strävar TOSTARP mot att bli det självklara valet vid inköp av våra produkter, vi är måna om dig som kund och att din köpupplevelse motsvarar dina förväntningar. Vårt mål är att erbjuda allt du kan tänka dig under ett tak, och samtidigt göra varje köpupplevelse så trygg, smidig och bekväm som möjligt.

Med ett sortiment som sträcker sig till flera tusen produkter, som har utformat specifikt för det professionella cateringmarknaden.
Oavsett om du letar efter standardutrustning för catering eller specifika produkter som vi kan erbjuda dig och totalpaket som är anpassat till dina specifika behov.

Låga priser och brett sortiment
Vår målsättning är att erbjuda högkvalitativ utrustning till lägsta möjliga pris. Vår ambition är erbjuda produkter som är säkert och ansvarsfullt tillverkade med hänsyn till natur-och klimatpåverkan.
Vår ambition är att alltid vara billigast i Sverige, och du ska vara säker på att när du handlar, hos oss får du marknadens bästa pris

I Sverige företräder aktiebolaget Maltina & Mbresa AB
Vi finns på Hokavägen 111-2 i Asarum Blekinge län.
Org. nummer: 559127-2512
Maltina & Mbresa AB
(tostarp)
Hokavägen 111-2
374 92 Karlshamn

 

Tostarp

Kan nås dygnet runt

Kunden står alltid i FOKUS

Snabb leverans

Beställ innan kl 12 så skickar vi samma dag

Säker betalning

Faktura 30 dagar & räntefri delbetalning

Produkten har lagts till i din varukorg